Η no spoon:

   Η επιχειρηματικότητα είναι ένα διαρκές παιχνίδι με τις πιθανότητες.

   Διαθέτοντας δημιουργική σκέψη και οπτική, με ταυτόχρονη γνώση των τάσεων και τεχνολογιών, σας προσφέρουμε ένα δυνατό και αξιόπιστο σύμμαχο.

   Μας αρέσει να βοηθάμε παθιασμένους   επιχειρηματίες που  απολαμβάνουν την δημιουργικότητα , ενώ παράλληλα βελτιώνουν τον κόσμο μας με τις υπηρεσίες υψηλής αξίας που προσφέρουν.

   Λειτουργούμε πελατοκεντρικά, προσαρμοζόμενοι στους στόχους του πελάτη.

   Πιστεύουμε στη διαρκή επικαιροποίηση των υπηρεσιών μας και την βελτίωση των διαδικασιών μας.

   Εξετάζουμε κάθε νέο πλάνο από όλες τις πιθανές οπτικές και εκδοχές, και παραδίδουμε αδιαμφισβήτητα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Γρήγορα και αποτελεσματικά

Τα επίπεδα οργάνωσής μας, μας δείνουν το πλεονέκτημα της άμεσης κατανόησης των αναγκών της επιχείρησής σας

Εγγυημένη ποιότητα

Η κατανόηση του αντκειμένου, της επιχείρησής σας, είναι ο βασικός παράγοντας για να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί σωστά, το σχέδιο δράσης

Διαρκής Υποστήριξη

Ένα πολυδιάστατο σχέδιο δράσης θα χρειαστεί την αμέριστη προσοχή της ομάδας μας, καθόλη τη διαρκειά του

Ακριβείς αναφορές

Οι σωστές αναφορές, καθόλη τη διάρκεια του πλάνου, βοηθάνε στην βελτιστοποίηση του, ενώ παράλληλα διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητά του

Ανάλυση Επιχειρηματικού μοντέλου
Δημιουργία πλάνου προώθησης
Εκτέλεση πλάνου προώθησης
Αναφορά αποτελεσμάτων

Concept

Το δημιουργικό concept θα οριοθετήσει τον κορμό του “κεντρικού μηνύματος” της εταιρίας / προιόντος σας και θα φανερώσει το περιεχόμενο της καμπάνιας σας και την θεματολογία της, η οποία θα επικοινωνηθεί στο κοινό στόχευσης.

Website

Με τη διαρκή αύξηση των χρηστών του διαδικτύου, το website σας έχει μετατραπεί από μία απλή αποθήκη πληροφοριών, σε μία βιτρίνα της επιχείρησής σας που λειτουργεί στον καλύτερο δρόμο, 24 ώρες το 24ωρο.

Content

Το περιεχόμενο, θα πρέπει να είναι συμβατό με το concept επικοινωνίας και είτε βρίσκεται στο website σας, είτε στα social media, πρέπει να παρουσιάζει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα καθιστούν σαφές γιατί κάποιος πρέπει να ειπλέξει το προιόν σας.

Social Media

Η πετυχημένη κοινωνική δικτύωση ενός brand με έναν τελικό καταναλωτή, είναι ένας σωστός συνδυασμός λογικής και συναισθηματικής νοημοσύνης. Δημιουργηθεί μία ανθρώπινη υπόσταση του Brand σας και να ανοιχθεί ένα αμφίδρομο κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες σας μέσα από το οποίο επιτυγχάνεται δωράν και αξιόπιστη διαφήμιση.

Brand identity

Η εταιρική ταυτότητα μιας μάρκας είναι η συνολική της εμφάνιση και “οπτικής της επικοινωνία”. Στο επίκεντρό της βρίσκεται το εμπορικό σήμα ή λογότυπό της. Αποτελεσματική εταιρική ταυτότητα της μάρκας επιτυγχάνεται με τη συνεπή χρήση συγκεκριμένων οπτικών στοιχείων για τη δημιουργία αναγνωρισιμότητας.

Advertising

Η προσέλκυση του σωστού κοινού στο website σας, είναι ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα επηρεάσει την πορεία των πωλήσεων της επιχείρησής σας. Τα σημερινά εργαλεία στόχευσης μας δίνουν τη δυνατότητα να προσελκύσουμε στο website της επιχείρησής σας, καταναλωτές που ψάχνουν ενεργά για προιόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε, δημιουργόντας τις προυποθέσεις για μία επιτυχημένη πώληση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Email Marketing

Το Email Marketing αποτελεί τον πλέον αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο για την δημιουργία επαναλαμβανόμενων πωλήσεων αλλά και την προσέλκυση νέων πελατών. Βασικοί παράγοντες επιτυχίας είναι η ποιότητα και η σωστή οργάνωση των λιστών σας, ο εικαστικός σχεδιασμός που θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη κυρίως τις ανάγκες των χρηστών κινητών συσκευών καθώς και το περιεχόμενό του.

Reporting

Η σωστή αναφορά αποτελεσμάτων των ενεργειών marketing, διασφαλίζει την σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και αποκαλύπτει ευκαιρίες που μπορεί να εκμεταλευτεί η επιχείρηση σας. Η αναφορά αποτελεσμάτων θεωρείται το σημαντικότερο στοιχείο μιας καμπάνιας καθώς εκεί μπορούμε να αναζητήσουμε οποιοδήποτε στοιχείο που θα βοηθήσει να πάρουμε τις μελλοντικές μας αποφάσεις.