Automatisch factureren met CASH & UBL

Met E-factureren (UBL) worden uw facturen snel en automatisch aangemaakt, verzonden, ontvangen en foutloos(!) verwerkt in uw CASH-administratie. Het enige wat u hoeft te doen is de UBL- en/of PDF-factuur te (laten) mailen aan het unieke e-mailadres van uw administratie, CASH doet de rest!

8327580461

CASH Accountancyportal

Speciaal voor accountants- en administratiekantoren heeft Cash de Accountancyportal ontwikkeld, een totaaloplossing waarmee u veel werk bespaart door automatische verwerking van o.a. in- en verkoop, bank en aangiftes in uw administraties. Doordat de administratie zo altijd bij is en uw klant 24/7 actueel inzicht heeft, houdt u meer tijd over om uw klanten van strategisch advies te voorzien.


877-229-8818

'Connected' werken met CASH

CASH Connect biedt een scala aan tijdbesparende koppelingen met externen, zoals de automatische UBL-koppeling! Daarnaast kunt u o.a. gebruikmaken van de incassokoppeling om uw incassozaken eenvoudig te starten vanuit CASH, de SBR-koppeling met de KvK voor het automatisch deponeren van uw jaarrekeningen en krijgt u extra MB's opslag. Maar er is meer!

Lees meer...
2018 Cash Software bv | Algemene voorwaarden CASHWeb